Τα αποτελέσματα στα IBU cup 4 & 5

Αναμενόμενα μέτριες ήταν οι επιδόσεις των Ελλήνων χιονοδρόμων του διάθλου στα IBU Cup 4 & 5, σε Πολωνία (Duszniki Zdroj ) και Ιταλία (Ridanna), μιας και η συμμετοχή τους σε αγώνες τη συγκεκριμένη περίοδο έχουν τον χαρακτήρα της προετοιμασίας.
Ο Απόστολος Αγγέλης έκανε την καλύτερη εμφάνιση το συνηθισμένο του καλό σκι αλλά είχε πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας στη σκοποβολή, σχεδόν, σε όλους τους αγώνες του. Η 79η θέση του πρωταθλητή του ΕΟΣ Μετσόβου με 30:21.8 στα 10 χλμ. ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα από τους τρείς αγώνες του...

Ο Κλεάνθης Καραμίχας είχε πρόβλημα με την σκοποβολή γεγονός που επηρέασε και το σκι του σε όλους τους αγώνες (22% η καλύτερη επίδοση), ενώ ο Δημήτριος Κυριαζής στον τρίτο αγώνα ήταν αισθητά βελτιωμένος και έκανε μια από τις καλύτερες επιδόσεις τη φετινή χρονιά (22,1%).
Μετά από πολύ καιρό συμμετείχε σε διεθνή αγώνα και η Χριστίνα Κιουρκενίδου η οποία είχε πάρα πολύ καλές βολές αλλά το σκι της χρειάζεται πολύ δουλειά για να σταθεί σε αγώνες αυτού του επιπέδου, 34,7% ήταν η καλύτερη επίδοση της.
Δ.Τ:http://www.eox.gr
 http://snowboardholics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου