Διπλασίασε τις νίκες της η Ιράσκο-Στολτζ

Νικήτρια στο ski jumping για το Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε και πάλι στο Όμπερστντορφ της Γερμανίας αναδείχθηκε η Ντανιέλα Ιράσκο-Στολτζ που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Βογκτ…

Η Ντανιέλα Ιράσκο-Στολτζ έκανε δυο τις νίκες της στο Όμπερστντορφ στον δεύτερο αγώνα ski jumping για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με άλματα στα 97.5 μέτρα και 89.5 μέτρα συγκέντρωσε 234.3 πόντους, αφήνοντας και πάλι δεύτερη την τοπική ηρωίδα ΚαρίναΒογκτ. Η Καναδή Τέιλορ  Χένριχ σημείωσε το πρώτο βάθρο της καριέρας της ανεβαίνοντας στην 3η θέση.
Η νικήτρια ήταν χαρούμενη: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τις δυο νίκες μου εδώ στο Όμπερστντορφ. Ήταν μια εξαιρετική μάχη με την Καρίνα σήμερα, ήταν κοντά και στους δυο γύρους. ..

Είναι επίσης εκπληκτικό το γεγονός πως έχουμε το πράσινο λέιζερ στην γραμμή. Για εμένα είναι πραγματικά καλό καθώς προσγειώθηκα σε αυτό και στους δυο γύρους. Δεν είχαμε ταχύτητα σήμερα και στο τέλος του αγώνα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ούριο άνεμο οπότε ήταν δύσκολο να πηδήξουμε μακριά».
Η Ολυμπιονίκης Καρίνα Βογκτ, ήταν πιο κοντά στην Αυστριακή σκιέρ απ΄ότι στον πρώτο αγώνα, με άλματα στα 96.5 μέτρα και στα 91, αλλά στο τέλος έχασε την εντός έδρας νίκη για 0.6 πόντους. Η τρίτη Τέιλορ Χένριχ πραγματοποίησε άλματα στα 93 και 95.5 μέτρα μαζεύοντας 228.6 πόντους. Τέταρτη και πάλι η Σεϊφριεντσμπέργκερ που τελείωσε δυο πόντους μπροστά από την Τακανάσι.
Post source : sports8.gr
 http://snowtravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου