Ρεκόρ, υψηλό επίπεδο και εξαιρετικές συνθήκες στο Κύπελλο παίδων - κορασίδων
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική διοργάνωση της Ελληνικής χιονοδρομίας για το 2015. Το 1ο Κύπελλο Ελλάδος στα αλπικά αγωνίσματα, στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων (Π1-Κ1, Π2-Κ2) διεξήχθη  με ρεκόρ συμμετοχών, κάτω από άριστες χιονοδρομικές συνθήκες, υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και την σημαντική υποστήριξη της διεύθυνσης του ΧΚ Καλαβρύτων.
Από ατομικής πλευράς μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Θεόδωρος Παπαναγιώτου(ΒΟΛ) με δύο χρυσά, στην Π1, κερδίζοντας και στην τεχνική και στην γιγαντιαία, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν η Ιωάννα Ταστσόγλου (ΑΛΜ), χρυσό-αργυρό, ο Δημήτρης Δημητριάδης (ΚΑΣ) και η Μαρία Ελένη Τσιοβόλου (ΒΟΛ) χρυσό-χάλκινο, ενώ ο Εμμανουήλ Ζωγράφος-Μάνος (ΝΑΟ) κατέκτησε δύο αργυρά...

Στους 8 πρώτους νικητές, το ΧΚ Καλαβρύτων έδωσε ως έπαθλο 8 ετήσιες κάρτες, για την χιονοδρομική περίοδο 2015-2016. «Είμαστε στο πλευρό των αθλητών και πολύ περισσότερο των μικρών. Ήταν λοιπόν μια κίνησή μας για να τους το δείξουμε. Από την πλευρά μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και είναι μεγάλη η ευχαρίστησή μας που συμβάλαμε σε μια άρτια διοργάνωση», δήλωσε ο νέος γενικός διευθυντής των Καλαβρύτων Λεωνίδας Σπυρόπουλος.
πηγη: http://www.sports8.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου