Με 8 αστέρες το βίντεο του παγκοσμίου κυπέλλου…

Ένα καρέ ολυμπιονικών θα λάμψει στο βίντεο για το 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαθχεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και θα ροβληθεί στην τηλεόραση αυτό το χειμώνα.
Πρόκειται για την ολυμπιονίκη του Σότσι, Anna Feninger από την Αυστρία (Super G ), την Dominique Gizia από την Ελβετία (κατάβαση), η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στο Βανκούβερ πριν από 4 χρόνια, την Andrea Fischbacher (Super G) από τη Αυστρία και την Victoria Rebensburg στο (Γιγαντιαίο σλάλομ) από την Γερμανία.
Στο 30 δευτερολέπτων βίντεο που γυρίστηκε από τον διευθυντής της διαφημιστικής εταιρίας KIWI Μίλκο Στογιάνοφ, λαμβάνουν μέρος τέσσερα ακόμα μεγάλα ονόματα του γυναικείου σκι γυναικών. Πρόκεται για τις Catherine Tsetel (Αυστρία), Lara Gut (Ελβετία), Tina Vayrater (Λιχτενστάϊν) και Kajsa Kling (Ελβετία)...

Συνολικά οι 8 αθλήτριες έχουν ανέβει στο βάθρο 148 φορές. Αυτό σημαίνει ότι σε 49 αγώνες η παρουσία στα μετάλλια ήταν μόνο από τις συγκεκριμένες αθλήτριες, κάτι που ξεπερνά το μέσο όρο για μια σεζόν παγκοσμίου κυπέλλου.
Κάτοχος του ρεκόρ με 47 μετάλλια είναι η Catherine Tsetel, την ακολουθεί η Anna Feninger με 29 και τρίτη η Victoria Rebensburg με 20. Η Kajsa Kling  ήταν στο Top 3 της φετινής σεζόν, τερματίζοντας δεύτερη στην κατηγορία  Super G στο St. Moritz της Ελβετίας.
Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του φιλμ είναι 2. Η Anna Feninger που θριάμβευσε στο Garmisch το 2011 κατακτώντας την πρώτη θέση και η Catherine Tsetel, νικήτρια του Val d’Isere το 2009
Κρυστάλλους,επίσης, έχουν η μικροκαμωμένη Lara Gut (Super-G, 2014) και Rebensburg, η οποία αναδείχθηκε 2η στο γιγαντιαίο σλάλομ σε δύο διαδοχικές περιόδους (2011, 2012).
Εκτός από το διαφημιστικό βίντεο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις 8 αθλήτριες στις 28 Φεβρουαρίου και την 1 Μαρτίου, στην πίστα «Marc Ghirardelli» στην Banderishka για τους αγώνες Super G και των Αλπικού.
Μετάφραση από την βουλγαρική γλώσσα για το snowtravel.gr
Αλεπίδης Θεόδωρος
πηγη:snowtravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου