Το ραντεβού στη Βασιλίτσα και τη Σαμαρίνα

Από τα γυρίσματα της εκπομπής "Πάρε Δρόμο" στη ΒασιλίτσαΌλα ιδανικά…Ο ήλιος σύμμαχος, οι δρόμοι καθαροί, το χιόνι άφθονο και το κέφι περισσεύει. 
Παρέα λοιπόν με όλα τα παραπάνω ξεκινήσαμε για Βασιλίτσα μαζί με τα παιδιά της Dtv Production, για τα γυρίσματα της εκπομπής ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.
Μετά από σχεδόν 2 ώρες φτάσαμε επιτέλους στο χιονοδρομικό...

 Ο αρκετός κόσμος απολάμβανε την υπέροχη μέρα και το 1,5 μέτρο χιόνι που υπήρχε. Άλλοι με έναν καφέ στο χέρι, άλλοι με μια σανίδα και άλλοι με κάμερες και τριπόδια στις πλάτες !!! Εκεί μας περίμενε ο Αχιλλέας από την Αλπική Ζώνη. 
Με όλη την καλή διάθεση μας έντυσε με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τα γυρίσματα και μας ξενάγησε σε αυτό το υπέροχο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας. Βόλτα με το snowmobile, καφεδάκι και συνέντευξη με τους υπεύθυνους του κέντρου ήταν κάποιες από τις δραστηριότητες που κάναμε.
Ο Δημήτρης Γαλανίδης έπαιξε με τον κόσμο, ο woody είχε ένα «φλέρτ» (μάχη σκύλων)  με τον υπέροχο νέας γης σκύλο του Αχιλλέα, ο κόσμος πάνω κάτω στα lift και οι snowboarders με τους αγώνες που είχαν φιλοξενηθεί εκεί. Κάπως έτσι, όμορφα και χαλαρά, τελείωσε η βόλτα μας στο χιονοδρομικό. Αλλά δε σταματήσαμε εκεί….
Από τα γυρίσματα της εκπομπής "Πάρε Δρόμο" στη ΒασιλίτσαΣυνεχίσαμε το ταξίδι μας προς το γραφικό χωριό της Σαμαρίνας. Η πείνα μας κατεύθυνε προς την κεντρική πλατεία  όπου είχαμε πληροφορίες για καλό φαγητό και πολύ κέφι από έναν τρομερό τύπο του χωριού !!! Και πράγματι….ο Σώτος ήταν εκεί !!!! Και όταν μιλάμε για κέφι, το εννοούμε! Και τι δε μας είπε αυτός ο απίστευτος άνθρωπος με το αστείρευτο κέφι και τη ζωντάνια του. 
Αφού ολοκληρώσαμε τη συνέντευξη με την Άντα και τον Νίκο, τραβήξαμε τα απαραίτητα πλάνα από το χωριό και στη συνέχεια…..ΚΟΨΙΔΙΑ !!!
Η ταβέρνα του Χώτου (ο Μπαρμπαμιχάλης) μας φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο.  
Όλα τα κρεατικά πεντανόστιμα και αυτό το γαλοτύρι…άλλο πράγμα! 
Στο τέλος δεν κρατηθήκαμε…αρπάξαμε και ένα κοντοσούβλι για το σπίτι (ή για το δρόμο!).
Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η Κυριακή μας, σε ένα από τα πιο οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα και σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της χώρας μας. 
 Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στο γύρισμα και ιδιαίτερα τον κ. Παπαευθυμίου Αχιλλέα, τον κ. Νασίκα και φυσικά τον κ. Σώτο !
Ραντεβού στο επόμενο ταξίδι !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου