Κάτι καλό γίνεται στο Καϊματσαλάν

Μερικά πράγματα τελικά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα…αρκεί να υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια, οργάνωση και πάνω από όλα πίστη και αγάπη.
Με αυτές τις λέξεις μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όλο αυτό που συναντήσαμε στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας-Καϊμακτσαλάν το περασμένο Σάββατο (18/01/2013).
Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για χιονοδρομία ή για βόλτα με το χιόνι αρκετό στις πίστες. Σημαντικό βέβαια είναι το γεγονός ότι το Καϊμακτσαλάν αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο (όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια) που έχει αρκετό χιόνι. Φυσικό επακόλουθο αυτής της κατάστασης είναι η αυξημένη επισκεψιμότητα, ειδικά τα σαββατοκύριακα.
Μια εικόνα χίλιες λέξεις
Η εικόνα που συναντήσαμε στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ένας χώρος ΚΑΘΑΡΟΣ και άνετος που δεν θύμιζε την παλαιότερη κατάσταση που επικρατούσε στο χώρο. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται εντός του σαλέ με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να μην γίνεται αποπνικτική για τους μη καπνιστές!.

Μοναδική «παραφωνία» στο όλο σκηνικό ήταν η έκδοση καρτών με αρκετά άτομα στην ουρά για να εξυπηρετηθούν. Και αυτό όμως έχει μια εξήγηση. Πρώτον είναι η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν στα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα και με δεδομένο ότι το Καϊμακτσαλάν είναι το μόνο με αρκετό χιόνι.
Δεύτερον είναι λογικό να υπάρχει μια καθυστέρηση λόγω του ότι δημιουργείται μια νέα βάση δεδομένων (σχετικά με τις κάρτες) η οποία θα απλοποιήσει κατά πολύ τη διαδικασία στο μέλλον. Οπότε ας μην είμαστε άδικοι σε αυτό το θέμα καθώς όπως λέγεται…κάθε αρχή και δύσκολή.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο χιονοδρομικό , διαπιστώσαμε ένα φιλικό προσωπικό, με απαντήσεις στα περισσότερα ερωτήματά μας.
 Ο οικονομικό διαχειριστής του χιονοδρομικού κέντρου ήταν πρόθυμος να μας μιλήσει για αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται και γενικά όλα τα άτομα που δραστηριοποιούνται στο χιονοδρομικό και τους συναντήσαμε κατά την επίσκεψή μας ήταν πολύ φιλόξενα. (Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχάλη Γραικό για την πολύτιμη βοήθειά του)
Αυτή λοιπόν ήταν η όμορφη και ευχάριστη εμπειρία από την επίσκεψη μας στο Καϊμακτσαλάν και ευελπιστούμε η καλή εικόνα που παρουσίασε σε μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο να συνεχιστεί και στο μέλλον
.Ας έχουμε λίγη υπομονή και κατανόηση γιατί όντως….. «Κάτι καλό γίνεται»
Πηγή: www.snowtravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου