Ο Sandi Murovec στην Αθήνα


Ο Sandi Murovec, ένας γνώστης της παγκόσμιας χιονοδρομικής σκηνής και προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του αλπικού σκι Tina Maze, βρέθηκε το σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στην πλαστική πίστα του MEC Παιανίας στο Santa Claus park, καλεσμένος του SNOWPORT και του ΕΟΣ Πειραιά.
Ύστερα από μεγάλη έρευνα και από εμπειρίες που κατάφερε να αποκομίσει, διαπίστωσε τα κενά που υπάρχουν στις διάφορες μεθόδους. Φτάνει πλέον η στιγμή να κάνει πραγματικότητα την δική του μεθοδολογία ονομάζοντας την, UPS. Ανάλυσε θέματα, βήμα προς βήμα, που άπτονται της αμεσότητας και της ταχύτητας εκμάθησης του σκιέρ, μαθαίνοντάς του λιτά, τις σύγχρονες κινήσεις του μοντέρνου σκι.
Παρουσιάστηκε επίσης σε πρώτη Πανελλαδική προβολή το “The Edge”, όπου αναλύθηκε όλη η μεθοδολογία UPS
. Μετά το τέλος του πολύ χρήσιμου ντοκιμαντέρ, ανέλαβε δράση προσπαθώντας να μυήσει τους πάντες, σε κάποια από τα μυστικά του στην πλαστική πίστα του “Santa Claus”.
Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί ήταν αυτοί που σπεύσανε να δεχτούν τις τεχνικές του και μια από αυτές ήταν και η πρώην Πρόεδρος του ΕΣΤΟΥΧ κα.Όλγα Κοτσίνα και μάλιστα φορώντας μπλουζάκι με το λογότυπο του περιοδικού μας. 
πηγή:http://www.skimag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου