Οι αγωνιστικές μπότες της νέας χρονιάς..

Ο καιρός άρχισε σιγά σιγά να γυρίζει και οι περισσότεροι ξεσκονίζουμε τον εξοπλισμό και ψάχνουμε για τις νέες αγορές. Όσοι ασχολούνται αγωνιστικά με το άθλημα ψάχνονται για αναβάθμιση του εξοπλισμού ή αντικατάσταση φθαρμένων υλικών ενώ άλλοι πιο νέοι στο χώρο είναι προβληματισμένοι για το ποιες είναι οι κατάλληλες επιλογές για αυτούς.
Η ανάρτηση που ακολουθεί είναι η πρώτη μιας σειράς άρθρων για τον εξοπλισμό, όπου θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλες τις κατηγορίες χιονοδρόμων και να δώσουμε όσο μπορούμε περισσότερες πληροφορίες για να κάνετε τις σωστές επιλογές.
Ξεκινώντας από το σημαντικότερο ίσως κομμάτι του εξοπλισμού που είναι οι μπότες, παρουσιάζουμε παρακάτω τα κορυφαία αγωνιστικά μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.
*Οι τιμές είναι ενδεικτικές καταλόγου λιανικής.

Picture
Dynafit Evo (695g) 1.100 €
Δοκιμασμένη από αρκετούς αθλητές τα τελευταία χρόνια, είναι μια αξιόπιστη μπότα που φέρει καινοτομίες βασιζόμενη πάντα στις κλασικές αξίες μιας εταιρίας μου ηγείται στην αγορά του ορειβατικού σκι τα τελευταία χρόνια. 
Δυνατά της σημεία το γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα μπλοκαρίσματος για την κατάβαση, μεγάλο εύρος κίνησης, καθώς και το πατενταρισμένο "Quick-Step-In" σύστημα που διευκολύνει σημαντικά το κούμπωμα των σκι.
 Μια σουλουπωμένη κατασκευή που δεν κάνει εκπτώσεις σε στιβαρότητα και αξιοπιστία για να ρίξει το βάρος που είναι αρκετά ανταγωνιστικό.  
more info and video :http://www.skim.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου